Her har du 10 nyttige grilltips for en bedre grillhverdag.
Ut over prisen, hva skiller en vanlig gassgrill fra en fantastisk gassgrill?
Her er noen få tips som enhver gassgrillkjøper burde kjenne til.
Viltkjøtt er nydelig grillmat. Du kan gjerne gni inn viltkjøttet med urter før steking.
Viltkjøtt er nydelig å grille. Kjøtt av reindsyr, rype og rådyr noe av det mest smakfulle du kan servere.
Noen tror viltkjøttet fort blir tørt og at det er vanskelig å tilberede. Det trenger det absolutt ikke å være - om du følger de vanlige reglene for grilling av kjøtt.
Periodesteking er en teknikk som er veldig grei å benytte hvis du skal steke store mengder med kjøtt.
Skal du for eksempel steke biff til 10-15 personer er dette en god metode.
I grillens verden er det mange begreper, og ikke alle er like kjent. Her samler jeg både vanlige og mindre vanlige uttrykk og forsøker å gi deg en forklaring. Listen vil bli fylt på fortløpende.
Dersom du skal grille mye og lenge, noe mange ihuga grillentusisaster gjør, er det ikke fritt for at de små kan bli litt vel hungrige mens far steller med grillen.
Derfor kan det være lurt å investere i en liten elektrisk grill som kan brukes til å lage vente-pølser, steke grønnsaker og annet som trenger mindre varme osv.
Everybody's happy! :-)
Slik rengjør du den kjære grillen din før, under og etter grillsesongens eskapader.
En ren grill er veien til lykkelige og mette gjester, så det er bare å brette opp ermene.
Hvordan lykkes med grilling til 20 personer?
Her får du gode tips og triks når du skal lage grillfest for en haug med kjøttsultne venner og kjente.
Side 1 av 2