Storfekjøtt er perfekt å helsteke. Ytrefilet stekt på denne måten blir både saftig og mørt.

Helstekt ytrefilet av okse

Dette er barnas favoritt - har du begynt å servere denne er det ingen vei tilbake...!

GrillJons kongeburger

Her lærer du hvordan du marinerer og steker en stor indrefilet av okse.

Helstekt rødvinsmarinert indrefilet av okse

Hickory-marinert okse ytrefilet

En deilig variant av grillet okse ytrefilet med en karakteristisk røyksmak av hickory. Husk å marinere dagen i forveien.

Hickory-marinert okse ytrefilet

Fargerike grillspyd

Et grillspyd er både godt og dekorativt. Her finner du en enkel oppskrift på hvordan du går frem for å lage et fargerikt grillspyd - en favoritt blant både barn og voksne.

Grill-Jons fargerike grillspyd

Gresk hamburger

Du kan enkelt lage en deilig variant av den vanlige hamburgeren ved å gi den en gresk vri.

Gresk hamburger


Dette er en veldig populær og enkel rett av lammeribbe.

Smaker helt utrolig godt!

Marinert lamme-carré


Lammestek er festmat - og lar seg like godt lage på grillen som i stekeovnen. Faktisk er det mange som foretrekker å lage lammesteken nettopp på en kullgrill, siden man da får den ekstra røyksmaken som passer godt sammen med lammekjøttet.

Lammestek på grillen

Urtemarinert svin indrefilet

Om du er glad i friske urter, hvitløk og annet snadder fra urtehagen, så er dette en rett for deg.

Hvitløk passer spesielt godt sammen med svinekjøtt.

Urtemarinert svin indrefilet

Svin indrefilet er en sikker vinner på grillen.

Det kan nesten ikke gå galt når du helsteker indrefilet av svin - og det smaker nydelig, både for voksne og barn.

Marinert og helstekt svin indrefilet

En oppskrift jeg tok med meg fra Italia for noen år siden.

Parmesan-ost, pinjekjerner og balsamico-eddik passer utmerket sammen med svin indrefilet.

Marinert svin indrefilet med parmesan

Flintstek er kanskje prototypen på norsk grillmat - elsket og hatet. Ingen grillside er komplett uten denne.

Marinert flintstek «Fedons favoritt»

Et spennende grillspyd med en nydelig glasering av balsamico-eddik. Glazen lager du enkelt selv på forhånd.

Pølsespidd med balsamico-glaze

Hvitløksmarinert svin indrefiletIndrefilet av svin passer perfekt sammen med hvitløksmarinade. Du kan enten lage den selv, eller kjøpe ferdige poser.

Hvitløksmarinert indrefilet av svin

Amerikanske spareribs

Amerikanske spareribs er en klassiker på grillen. Det smaker nydelig med bakt potet og grillede maiskolber.

Amerikanske spareribs

Dette er velsmakende grillmat med magert svinekjøtt, inspirert av det asiatiske kjøkken. Både søtt, salt og sterkt på en gang!

Asiatisk helstekt svinefilet

Svineribbe er godt uansett når på året det er, og hvorfor ikke lage den på grillen?

Svineribbe på grillen

Grillribbe bør grilles på sterk varme, jeg forutsetter da at det er tynne skiver, ca 2-3 min på hver side.

Krydret grillribbe

Rødvinsmarinade som passer godt til storfekjøtt.

Rødvinsmarinade

Denne rødvinsmarinaden passer spesielt godt til entrecôte av storfe.

Argentisk rødvinsmarinade

Side 1 av 3

Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!