
Storfekjøtt er perfekt å helsteke. Ytrefilet stekt på denne måten blir både saftig og mørt.

Dette er barnas favoritt - har du begynt å servere denne er det ingen vei tilbake...!

Her lærer du hvordan du marinerer og steker en stor indrefilet av okse.

En deilig variant av grillet okse ytrefilet med en karakteristisk røyksmak av hickory. Husk å marinere dagen i forveien.

Et grillspyd er både godt og dekorativt. Her finner du en enkel oppskrift på hvordan du går frem for å lage et fargerikt grillspyd - en favoritt blant både barn og voksne.

Du kan enkelt lage en deilig variant av den vanlige hamburgeren ved å gi den en gresk vri.

Dette er en veldig populær og enkel rett av lammeribbe.
Smaker helt utrolig godt!

Lammestek er festmat - og lar seg like godt lage på grillen som i stekeovnen. Faktisk er det mange som foretrekker å lage lammesteken nettopp på en kullgrill, siden man da får den ekstra røyksmaken som passer godt sammen med lammekjøttet.

Om du er glad i friske urter, hvitløk og annet snadder fra urtehagen, så er dette en rett for deg.
Hvitløk passer spesielt godt sammen med svinekjøtt.

Svin indrefilet er en sikker vinner på grillen.
Det kan nesten ikke gå galt når du helsteker indrefilet av svin - og det smaker nydelig, både for voksne og barn.

En oppskrift jeg tok med meg fra Italia for noen år siden.
Parmesan-ost, pinjekjerner og balsamico-eddik passer utmerket sammen med svin indrefilet.

Flintstek er kanskje prototypen på norsk grillmat - elsket og hatet. Ingen grillside er komplett uten denne.

Et spennende grillspyd med en nydelig glasering av balsamico-eddik. Glazen lager du enkelt selv på forhånd.
Indrefilet av svin passer perfekt sammen med hvitløksmarinade. Du kan enten lage den selv, eller kjøpe ferdige poser.

Amerikanske spareribs er en klassiker på grillen. Det smaker nydelig med bakt potet og grillede maiskolber.
Dette er velsmakende grillmat med magert svinekjøtt, inspirert av det asiatiske kjøkken. Både søtt, salt og sterkt på en gang!

Svineribbe er godt uansett når på året det er, og hvorfor ikke lage den på grillen?
Grillribbe bør grilles på sterk varme, jeg forutsetter da at det er tynne skiver, ca 2-3 min på hver side.
Denne rødvinsmarinaden passer spesielt godt til entrecôte av storfe.
Side 1 av 3