Et grillspyd er både godt og dekorativt. Her finner du en enkel oppskrift på hvordan du går frem for å lage et fargerikt grillspyd - en favoritt blant både barn og voksne.
Ingredienser
- Marinert okse indrefilet og flintstek av lam i biter
- Squash
- Paprika i flere farger
- Løk i båter
- Oppkuttet maiskolbe
- Hele champignon (rå)
Kutt kjøttet i passende biter til å tre på spydene. Kjøttet marineres over minst 12 timer - du må tidlig opp :-) - for å få den riktige smaken. Du kan enten lage din egen marinade, eller bruke en av de ferdige grilloljene som du får kjøpt i de fleste matbutikker. Tre så på kjøtt og grønnsaker i valgfri rekkefølge. Maiskolbene han være vanskelige å få tredd på om du ikke har grillspyd av metall, men de er til gjengjeld fine å bruke i hver ende for å holde resten av ingrediensene på plass.
Grill-Jons ekstratips:
Bruker du grillspyd av tre bør du legge dem i vann en times tid før bruk. Slik unngår du at de tar fyr.
[widgetkit id=13]