Dette er velsmakende grillmat med magert svinekjøtt, inspirert av det asiatiske kjøkken. Både søtt, salt og sterkt på en gang!

Ingredienser:

  • 2 ss Kecap Manis (søt soyasaus)
  • 1 ss Soyasaus (salt)
  • 2 ss Søt chilisaus
  • 1-2 fedd hakket hvitløk
  • Salt og pepper
Slik gjør du det:
  1. Bland alle ingrediensene i en plastpose og legg svinefiletene i posen. La posen ligge i kjøleskap over natten (minimum 1-2 timer).
  2. Stekes på sterk varme slik at den får stekeskorpe - deretter under lokk til den temperaturen du ønsker er oppnådd (rosa ved ca 60 grader). Bruk steketermometer!
  3. La fileten hvile i ca 10 minutter (under folie el.l.) før du skjærer den opp.
Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!