Indrefilet av svin passer perfekt sammen med hvitløksmarinade. Du kan enten lage den selv, eller kjøpe ferdige poser.
Ingredienser
Til fire personer:
- 2 stk svin indrefilet
- 6-8 hvitløksfedd
- Caj P's hvitløksmarinade 2 poser.
Slik gjør du
- For å få til et godt resultat er det viktig at du bruker kjærlighet og omtanke når du forbereder kjøttet.
- Skjær først vekk sener og bindevev.
- Lag 3-4 lommer i kjøttet som du legger en hvitløksbåt i.
- Legg kjøttstykkene i en plastpose og ha i marinaden.
- Legg dem i kjøleskapet i ca 1 døgn.
- Grilles i ca 10-15 min. på sterk varme. Husk å snu kjøttet ofte. Det er lurt å pensle kjøttet under steking med resten av marinaden.
{yoogallery src=[/images/oppskrifter/hvitloksmarinert-svin-indrefilet/] width=[110] height=[110] thumb=[rounded]}