Hvitløksmarinert svin indrefiletIndrefilet av svin passer perfekt sammen med hvitløksmarinade. Du kan enten lage den selv, eller kjøpe ferdige poser.

Ingredienser

Til fire personer:

  • 2 stk svin indrefilet
  • 6-8 hvitløksfedd
  • Caj P's hvitløksmarinade 2 poser.

Slik gjør du

  1. For å få til et godt resultat er det viktig at du bruker kjærlighet og omtanke når du forbereder kjøttet.
  2. Skjær først vekk sener og bindevev.
  3. Lag 3-4 lommer i kjøttet som du legger en hvitløksbåt i.
  4. Legg kjøttstykkene i en plastpose og ha i marinaden.
  5. Legg dem i kjøleskapet i ca 1 døgn.
  6. Grilles i ca 10-15 min. på sterk varme. Husk å snu kjøttet ofte. Det er lurt å pensle kjøttet under steking med resten av marinaden.
Nytes!

{yoogallery src=[/images/oppskrifter/hvitloksmarinert-svin-indrefilet/] width=[110] height=[110] thumb=[rounded]}

Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!