Det tegner til å bli en meget bedre grill-sommer i år enn det var i 2007.
COBB GRILL er i følge produsenten den perfekte kullgrillen for å ha med i båten, campingvognen, på picnic eller hvor du enn vil grille. Siden den er kald på utsiden sev under grilling kan den plasseres på alle underlag.
Vi har laget en ny oversikt over våre grilloppskrifter, så nå er det enklere å finne frem i alle godsakene.
Hvis du har en god grillhistorie, så send den til oss!
Hvis du har en god historie, så send den til oss!
Bryne Natursteins sommerfest ble minneverdig, men ikke slik som arrangørene hadde håpet på. 16 av festdeltakere ble syke etter å ha stappet i seg grillmat tilberedt av kjendiskokk Inge Anda.
I dag er det en 4-siders artikkel i Tønsbergs Blad Magasin om vår alles Grill-Jon :-)
Grill-entusiasten fra Nord, Jens-Petter, har sendt Grill-Jon sine erfaringer med grillmat fra havet.
Skalldyr egner seg utmerket som grillmat. Både reker, scampi og skjell blir nydelig på grill. Se hvilke oppskrifter vi har samlet der skalldyr inngår.
I dag er det en 4-siders artikkel i Tønsbergs Blad Magasin om vår alles Grill-Jon :-)
Bryne Natursteins sommerfest ble minneverdig, men ikke slik som arrangørene hadde håpet på. 16 av festdeltakere ble syke etter å ha stappet i seg grillmat tilberedt av kjendiskokk Inge Anda.
Sommeren er virkelig over oss - og hva er vel bedre enn å nytte sommervarmen med deilig grillmat sammen med gode venner?
En god flaske frisk rosevin smaker nydelig til grillmat.
En god flaske frisk rosevin smaker nydelig til grillmat.
Det har lenge vært kjent at varmebehandling som grilling og steking kan gi opphav til uønskede, helseskadelige forbindelser i grillmat. Norske myndigheters råd om tilberedning av grillmat har til nå vært svært generelle. Vitenskapskomiteen for Mattrygghet (VKM) har derfor på oppdrag fra Mattilsynet gjennomført en litteraturgjennomgang og en vurdering av risiko for helseskade forbundet med konsum av grillmat.
Om du ikke har sett våre klassiske filmplakater med Grill-Jon i sentrum, så ta en titt nå!
Det har lenge vært kjent at varmebehandling som grilling og steking kan gi opphav til uønskede, helseskadelige forbindelser i grillmat. Norske myndigheters råd om tilberedning av grillmat har til nå vært svært generelle. Vitenskapskomiteen for Mattrygghet (VKM) har derfor på oppdrag fra Mattilsynet gjennomført en litteraturgjennomgang og en vurdering av risiko for helseskade forbundet med konsum av grillmat.
Nå er det oppretet en egen hyllest-gruppe på Facebook for vår alles Grilljon.
Grill-Jon er fremdeles i live - tett ved sin kjære Weber.
Side 4 av 9