Paprika med scampi i hvitløkssmørEn dekorativ og velsmakende forrett av paprika og scampi (kongereker).

Ingredienser:

  • Søt paprika (lang og tynn paprika)
  • Hvitløkssmør eller kryddersmør
  • Scampi (renset)

Slik gjør du det:

  1. Tin og rens scampiene (du finner halvkilos poser i frysedisken).
  2. Kutt toppen av paprikaen.
  3. Smør hvitløkssmør eller kryddersmør på innsiden av paprikaen og fyll den med scampi. Antallet avhenger av størrelsen på paprika og scampi.
  4. Legg paprikaen på grillen og følg med på fargen på scampien som ligger ytterst. Når scampiene er lyserøde/oransje er de ferdige.

Det kan være en fordel å la paprikaen ligge på øverste hylle i grillen om du har mulighet for det - siden det kan ta litt tid før scampiene er ferdige og du vil unngå at paprikaen blir svidd på utsiden.

Pass også på å ikke bruke for mye smør, siden det da renner ut av paprikaen og ned på grillristen /kullene.

 {yoogallery src=[/images/oppskrifter/paprika-hvitlok/] width=[110] height=[110] thumb=[rounded]}

 

Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!