En dekorativ og velsmakende forrett av paprika og scampi (kongereker). 
Ingredienser:
- Søt paprika (lang og tynn paprika)
 - Hvitløkssmør eller kryddersmør
 - Scampi (renset)
 
Slik gjør du det:
- Tin og rens scampiene (du finner halvkilos poser i frysedisken).
 - Kutt toppen av paprikaen.
 - Smør hvitløkssmør eller kryddersmør på innsiden av paprikaen og fyll den med scampi. Antallet avhenger av størrelsen på paprika og scampi.
 - Legg paprikaen på grillen og følg med på fargen på scampien som ligger ytterst. Når scampiene er lyserøde/oransje er de ferdige.
 
Det kan være en fordel å la paprikaen ligge på øverste hylle i grillen om du har mulighet for det - siden det kan ta litt tid før scampiene er ferdige og du vil unngå at paprikaen blir svidd på utsiden.
Pass også på å ikke bruke for mye smør, siden det da renner ut av paprikaen og ned på grillristen /kullene.
{yoogallery src=[/images/oppskrifter/paprika-hvitlok/] width=[110] height=[110] thumb=[rounded]}

