Denne retten er deilig - men kan være litt i sterkeste laget for de små. Snadder for de voksne!
- Tigerreker / tigerscampi eller andre store reker
- Søt chilisaus for kylling og skalldyr (fås bl.a. i innvandrerbutikker og på Meny)
- Alu.folie
- Fjern hodet på rekene, men la skallet og halen sitte på.
- Lag en foliepakke (pose) der du har plass til ca 10 reker. Pakken bør kunne åpnes underveis mens den ligger på grillen.
- Legg rekene i pakken og hell chilisaus over. Vær raus :-) Rekene har en gråaktig farge når de er rå.
- Legg pakken på grillen.
- Åpne pakken med jevne mellomrom og rør litt i rekene, slik at alle blir varmet skikkelig. Det kan ta 15-20 minutter før de er ferdige, men det avhenger av størrelse på rekene og hvor varm grillen er.
- Rekene er ferdige når de har fått en skikkelig rød-orange farge.
- Servér med frisk salat (gjerne med frukter i), basmatiris og annet deilig tilbehør.
Vel bekomme!
{yoogallery src=[/images/oppskrifter/chiliscampi/] width=[110] height=[110] thumb=[rounded]}