Dette er en superenkel men knallgod grillrett.
Ingredienser:
- Kyllingfilet
- Thai Sweet Chilli Sauce
- Grillspidd
- Skjær opp passende mengde kyllingfilet i biter på ca 1 x 1 cm.
- Putt kyllingfileten i en plastpose og hell søt chillisaus over (sausen fås kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, men den man får i innvandrerbutikker er gjerne bedre, samt mye billigere).
- Bruk nok saus til å dekke kyllingbitene.
- Sørg for at alle kyllingbitene får saus på alle kanter.
- Legg posen i kjøleskapet i noen timer eller over natten.
- Træ kyllingbitene på spidd og grill til de er gjennomstekt. Det kan være lurt å legge litt aluminiumsfolie under spiddene på grillen, for å unngå at de brenner seg fast i grillrista.
Enkelt å lage, smaker helt nydelig!
Takk til Anne-Kristin Strand for denne spennende oppskriften som utvilsomt skal prøves ut av Grill-Jon