Dette er en superenkel men knallgod grillrett.

Ingredienser:

  • Kyllingfilet
  • Thai Sweet Chilli Sauce
  • Grillspidd

Slik gjør du det:

  1. Skjær opp passende mengde kyllingfilet i biter på ca 1 x 1 cm.
  2. Putt kyllingfileten i en plastpose og hell søt chillisaus over (sausen fås kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, men den man får i innvandrerbutikker er gjerne bedre, samt mye billigere).
  3. Bruk nok saus til å dekke kyllingbitene.
  4. Sørg for at alle kyllingbitene får saus på alle kanter.
  5. Legg posen i kjøleskapet i noen timer eller over natten.
  6. Træ kyllingbitene på spidd og grill til de er gjennomstekt. Det kan være lurt å legge litt aluminiumsfolie under spiddene på grillen, for å unngå at de brenner seg fast i grillrista.

Enkelt å lage, smaker helt nydelig!

Takk til Anne-Kristin Strand for denne spennende oppskriften som utvilsomt skal prøves ut av Grill-Jon

 

Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!