En nydelig og lett lunsjrett av kylling. Grillen kan jo brukes når som helst, ikke bare til middag :)
Til 2 personer:
Ingredienser:
- 8 skiver steinovnsbakt brød / surdeigsbrød el.l.
- 2 store kyllingfileter
- 4 skiver bacon
- 2 plommetomater
- 2 avokadoer
- Krydder etter ønske
- Salt og pepper
- Hvitløksmajones
- Bladsalat eller annen salat etter ønske
Slik gjør du det:
- Skjær kyllingfiletene i 2-3 biter, pensle dem med olje og krydre med f.eks. Piffi, paprikakrydder el.l.
- Grill filetene i 3-4 minutter på hver side. Evt. svi dem av kjapt på høy varme og stek dem indirekte under lokk noen minutter
- Legg baconskivene på et stykke aluminiumsfolie over den varme delen av grillen og stek dem til de er sprø
- Rist brødskivene forsiktig på grillen
- Skjær opp kyllingbitene i passende biter
- Smør hvitløksmajones på skivene og fordel kyllingbitene utover 4 av skivene
- Legg 2 halve baconskiver, to skiver tomat og en halv avokado i skiver på hver av skivene
- Pynt med salat, krydre med grovkvernet pepper og forsiktig med salt
[widgetkit id=19]