Varm grill på 3 minutterBriketter laget av kokosskall kan revolusjonere grillmarkedet. Og miljøet lider ingen nød.

Nå kan det se ut som om engangsgrillen får en seriøs konkurrent som er garantert miljøvennlig.

Grillbrikettene "Kingsgrill" er laget av kokosskall og guana, og kan brukes i alle typer griller.

Men det virkelig unike med brikettene er at grillen blir varm nok for grilling på bare tre til fem minutter.

Kingsgrill er et biodynamisk nedbrytbart, miljøvennlig og meget tidsriktig produkt. I en tid hvor flere og flere tenker på naturen er det hyggelig å kunne lansere et alternativ til grillkull som er miljøvennligere, effektivere, røyker mindre og klar til bruk på bare 3 minutter.

Kingsgrill grillbriketter trenger ingen tennvæske for å brenne, bare en fyrstikk eller lignende til opptenning. La kullet deretter brenne seg rent, tar ca. 3 minutter, og du er klart til å grille, uten å være halvt forgiftet av røyk fra tennvæske og/eller os fra kull. Til sammenligning med grillkull fra tre, og bruk av tennvæske, har man ferdig grillpølsene til servering før grillen med vanlig grillkull er klar til bruk!

Alle ingredienser og råvarer i produktet er velkjent og har blitt brukt i mange tiår. Kingsgrill fremstilles på Filippinene, og brikettene produseres i hovedsak av kokosnøttskall som også naturlig inneholder noe olje. De brenner dermed renere, lengre og med jevnere temperatur enn andre kullprodukter. Maks varme oppnås først etter ca. 20 min. Det innebærer at det ikke er like enkelt å forbrenne kjøttet, og med bare 4 briketter får man god og tilstrekkelig varme til store og tykke kjøttbiter. Hver brikett brenner minst 1,5 time.

Som bindemiddel bruker man naturlig fruktsyre av Guava, og som tenner bruker man en blanding av godkjente stoffer utviklet i samarbeid med en kjemisk fabrikk.
Denne blanding er en forretningshemmelighet, men testene viser at det kun brukes godkjente, ufarlige stoffer og de små mengdene gjør at det er ufarligere enn røyk fra tennvæske og kull.
Kokosnøttskallene er et naturlig biprodukt av blant annet kokos og kokosmelk produksjon, og følgelig benytter man seg av helt naturlige avfallsprodukter med meget høy brennbarhet, uten å hogge ned trær verken i Asia eller i regnskogen.

I tillegg er produktet godt dokumentert og kvalitetssikret i flere internasjonale instanser. Ingrediensene har vært gjenstand for rigide kontroller og Kingsgrill er bla godkjent og en formidabel salgssuksess i USA, hvor det stilles meget strenge krav til gass- og røykutslipp. Kingsgrill er også lansert i New Zeeland, Japan og andre land i Asia med meget stor suksess!
Produktet er helt naturlig og rent og garantert fritt for arsenikkholdig impregnering, grus eller andre avfallstoffer som andre bruker for å få ned råvarekostnaden og øke vekten på det ferdige produktet.

Kingsgrill leveres p.t. i esker a 800 gram (4 briketter), men det kommer også en forpakning på 1,6 kg (2 x 4 briketter), og en større «økonomipakke» på ca. 3,2 kg (4 x 4 briketter).
Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!