Grilling - steking av kjøtt over åpen flamme/varme - er virkelig en folkesport i Norge. Året rundt. Riktignok er de fleste aktørene i sving fra påsketider til ut på høsten når kveldene blir for korte og kalde. Men de aller ivrigste rekker ikke å pakke ned grillen før den skal opp igjen - så de lar den like godt stå ute hele året. Og den blir brukt!

For mange er grilling selve grunnlaget for sammenkomster og sosialt fellesskap med familie og venner. De aller mest aktive har utstyret i orden og er eksperimentelle. Med steker, fileter og biffer skaper de mest smakfulle, saftige og fantasifulle retter du kan tenke deg. Noen drar det så langt at de klassifiserer grilling som en sport. Opplysningskontoret for kjøtt og Kjøttbransjens Elitelag ønsker å skape blest rundt denne edle grillsporten og inviterer herved til konkurransen GRILLMESTER 2004! Arrangementet vil finne sted ved Bjerkebanen i Oslo lørdag 26. juni 2004. Påmeldingsfristen er satt til tirsdag 25. mai 2004. Les mer hos Matprat.no
Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!