I dag skal GrillJon, KokkeArne og GrillKris grille tre hele lam for rundt 100 personer.

Helgrilling av lamDet blir en heldagsjobb - men i solfylte Horten koser vi oss omgitt av grillos og glade, sultne festdeltagere.

Lammene er levert av Gilde, og er innkjøpt hos Meny i Åsgårdstrand. De er steamet og sprøytet på forhånd. Vi har fått med griller med stativ, så dette blir lekende lett ;)

Grillene er fyrt opp med LooftLighter, og lammene plassert i passe avstand til varmen. Gjestene begynner å fortære dyra rundt kl. 20 i kveld.

Følg med i de nærmeste dagene for en full rapport om hvordan du går frem for å grille et helt dyr - eller flere.

Oppdatering: Her kan du lese hvordan vi gikk frem for å helgrille lam!

GrillJon med helt lam

Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!