Svin indrefilet er en sikker vinner på grillen.

Det kan nesten ikke gå galt når du helsteker indrefilet av svin - og det smaker nydelig, både for voksne og barn.

Ingredienser
  • 1hel svin indrefilet
  • Ferdig marinade fra f.eks. Santa Maria eller BlackBoy

Slik gjør du det:

  1. Legg indrefileten i marinade i en plastpose (bruk gjerne to utenpå hverandre for å unngå at det lekker) og legg den i kjøleskapet over natten. Evt. minst én time.
  2. Ta ut fileten en halvtimes tid før du skal steke den for å temperere kjøttet. Da blir det saftigere.
  3. Bruk gjerne steketermometer og legg indrefileten på skikkelig varm grill. Bruk helst en grill der du kan benytte direkte og indirekte grilling om hverandre.
  4. Gi indrefileten en god stekeskorpe, og legg den deretter bort fra den direkte varmen og over i en kaldere sone på grillen
  5. Legg på lokket og sørg for at det er trekk nok (så ikke grillen slukker)
  6. Når fileten har en kjernetemperatur på ca 60 grader tar du den av grillen og legger den for å hvile. Dekk den gjerne til mens den hviler 10-15 minutter.

Skjæres i skiver og serveres med ønsket tilbehør.

Kos deg med grillmaten!

Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!