Fargerike grillspyd

Et grillspyd er både godt og dekorativt. Her finner du en enkel oppskrift på hvordan du går frem for å lage et fargerikt grillspyd - en favoritt blant både barn og voksne.

Ingredienser

  • Marinert okse indrefilet og flintstek av lam i biter
  • Squash
  • Paprika i flere farger
  • Løk i båter
  • Oppkuttet maiskolbe
  • Hele champignon (rå)

Slik gjør du det

Kutt kjøttet i passende biter til å tre på spydene. Kjøttet marineres over minst 12 timer - du må tidlig opp :-) - for å få den riktige smaken. Du kan enten lage din egen marinade, eller bruke en av de ferdige grilloljene som du får kjøpt i de fleste matbutikker. Tre så på kjøtt og grønnsaker i valgfri rekkefølge. Maiskolbene han være vanskelige å få tredd på om du ikke har grillspyd av metall, men de er til gjengjeld fine å bruke i hver ende for å holde resten av ingrediensene på plass.

Grill-Jons ekstratips:

Bruker du grillspyd av tre bør du legge dem i vann en times tid før bruk. Slik unngår du at de tar fyr.

Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!