En nydelig og lett lunsjrett av kylling. Grillen kan jo brukes når som helst, ikke bare til middag :)

Til 2 personer:

Ingredienser:

  • 8 skiver steinovnsbakt brød / surdeigsbrød el.l.
  • 2 store kyllingfileter
  • 4 skiver bacon
  • 2 plommetomater
  • 2 avokadoer
  • Krydder etter ønske
  • Salt og pepper
  • Hvitløksmajones
  • Bladsalat eller annen salat etter ønske

Slik gjør du det:

  1. Skjær kyllingfiletene i 2-3 biter, pensle dem med olje og krydre med f.eks. Piffi, paprikakrydder el.l.
  2. Grill filetene i 3-4 minutter på hver side. Evt. svi dem av kjapt på høy varme og stek dem indirekte under lokk noen minutter
  3. Legg baconskivene på et stykke aluminiumsfolie over den varme delen av grillen og stek dem til de er sprø
  4. Rist brødskivene forsiktig på grillen
  5. Skjær opp kyllingbitene i passende biter
  6. Smør hvitløksmajones på skivene og fordel kyllingbitene utover 4 av skivene
  7. Legg 2 halve baconskiver, to skiver tomat og en halv avokado i skiver på hver av skivene
  8. Pynt med salat, krydre med grovkvernet pepper og forsiktig med salt
Lyst på ny bil? Søk Billån til markedets beste rente - 4,95%! Søk om billlån her!